O nama

S radom smo započeli krajem devedesetih godina, vođeni obiteljskom tradicijom i željom za izradom kvalitetnog namještaja. Naši počeci kretali su od male stolarske radione do današnjeg proizvodnog pogona opremljenog suvremenim i CNC strojevima.

Bavimo se proizvodnjom i opremom poslovnih i privatnih prostora namještajem. Kao malo obiteljsko poduzeće trudimo se proizvesti namještaj zadovoljavajuće kvalitete i dizajna, koji obogaćuje Vaše prostore. Iz proizvodnog programa možemo izdvojiti namještaj za urede, laboratorije i ordinacije, izložbene i prodajne salone, trgovine, restorane i kafiće, hotele i apartmane, a za privatne prostore ističemo namještaj za kuhinje, spavaće i dječje sobe, Vaš dnevni boravak, kupaonice, radne sobe i predsoblja.

Surađujemo s arhitektima i dizajnerima, te odgovaramo na gotovo sve potrebe Vaših individualnih prostora.
Misija poduzeća je razumjeti prilike i potrebe tržišta, pružiti kvalitetnu uslugu i namještaj po pristupačnim cijenama, te dati stručna rješenja brže i bolje nego konkurencija.

Vizija poduzeća je postati prepoznatljivo poduzeće u proizvodnji namještaja, koje temeljem vlastitog rasta i razvoja, poštivanjem poslovne etike i koristeći suvremenu tehnologiju osigurava svojim klijentima kompletna i stručna rješenja u opremanju prostora

Kontakt

Sjedište:
Bernarda Vukasa 26
10 000 Zagreb, Hrvatska

Adresa radione:
Čučerska cesta 249
10 000 Zagreb-Dubrava

Tel./Fax.: +385 1 6185 181
E-mail: info@akordinterijeri.hr
Skype: akordinterijeri